Barion Pixel

Pataki Gabi

0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Rólam

Az emberi szervezet egy összetett rendszer, amelyben a mentális, érzelmi, fizikai és spirituális elemek összefüggnek egymással.
Célom az egészséges életmód elérésének és fenntartásának támogatása.

Pataki Gabi  vagyok

Eredeti végzettségemet tekintve élelmiszer mérnök vagyok. Egy picit azonban más irányba terelődött az életem egy 8 évvel ezelőtti egészségügyi “érzelmi konfliktus” miatt. A szervezetem ekkor úgy gondolta, hogy egy “biológiai különprogramot” kezd.
Ekkor került be az életembe a spiritualitás, az Agykontroll és a REIKI!

Holisztikus  gyógyászat

Holisztikus gyógyászattal foglalkozom, ami magába foglal több tevékenységet is.

Akupunktúrás és terápiás piercingek

Sokakat érintő visszatérő probléma a migrénes fejgörcs, amire van megoldás. Migrén és több féle fejfájás enyhítésére a Helix-gyökér átszúrását tanácsolom, mint hatékony kezelést. (cluster, tenziós, hipertenziós, vestibuláris, frontérzékenység)
A Migrén piercing egy ősi kínai akupunktúrás mesterponton alapszik.
A vagus idegre fejt ki folyamatos nyomást, ezáltal segítheti a fejfájás és a szorongás csillapítását.
Táplálkozási tanácsadás Szeged
Táplálkozási tanácsadás Szeged

Táplálkozási tanácsadás

Másrészt táplálkozási tanácsadással, ahol a szervezet öngyógyító folyamatait indítjuk be, hormonális egyensúlyt hozunk létre anyagcsere típus meghatározással. (Itt megmaradt az élelmiszerekhez való kötődésem, bár ma már más aspektusból nézem azokat)
Fontosnak tartom, hogy azzal legyünk tisztában, hogy ahogyan a szervezet saját magàt képes megbetegíteni, úgy meggyógyítani is tudja!!!!
Éppen ezért fő célom az, hogy a hozzám fordulóknak személyre szabott étrend/életmód tanácsot tudjak nyújtani, ami mind fizikálisan, mind pedig mentálisan is jól működteti a szervezetet.

Hol  dolgozom?

A szalon Újszegeden található a Derkovits fasor 13/a. alatt.

A piercingek elkészítése a saját szalonomban történik Újszegeden, az előírásoknak és higiéniai alapelveknek pontos betartása mellett. Ezért kérem a kedves vendégeimet, hogy kísérő nélkül, és pontosan érkezzenek.
Akupunktúrás piercing, migrén kezelése

Változtass  az életeden

Akupunktúrás piercing

Bármire is van szükséged keress bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén, hogy minél előbb megoldást tudjunk találni a problémádra.
Kapcsolat
Pataki Gabi
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Copyright © 2024 - Pataki Gabriella - Minden jog fenntartva!
cartchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram