Pataki Gabi

Közérzetjavító és terápiás piercingek

A terápiás piercing olyan piercing, amelyet elsősorban terápiás célokra használnak, például stressz-csökkentésre, fájdalomcsillapításra vagy érzékenység javítására.
Időpontot kérek

Mi  a hatásmechanizmusa?

Ahogyan az akupunktúra esetén a piercingek is elhelyzehetők a test bizonyos pontjain ezáltal stimulálva egy adott terület reflexpontjait. Így javítva a testen belüli energiáramlást javulást érhetünk el a test bizonyos funkcióit illetően illetve csillapíthatjuk a fájdalmat is.

MIGRÉN PIERCING

Sokakat érintő visszatérő probléma a migrénes fejgörcs, amire van megoldás. Migrén és több féle fejfájás enyhítésére a Helix-gyökér átszúrását tanácsolom, mint hatékony kezelést. (cluster, tenziós, hipertenziós, vestibuláris, frontérzékenység)
A Migrén piercing egy ősi kínai akupunktúrás mesterponton alapszik.
A vagus idegre fejt ki folyamatos nyomást, ezáltal segítheti a fejfájás és a szorongás csillapítását.
migrén piercing Pataki Gabi
Shenmen piercing

SHENMEN PIERCING

ShenMen, vagy lélek kapuja, a fülakupunktúra egyik legismertebb pontja. Nyugtató, stresszoldó hatású, csökkentheti a szorongást, fájdalomcsillapító hatással bírhat, megszűntetheti az álmatlanságot, csökkentheti a lázat és a gyulladást, enyhítheti az izületi fájdalmakat, stabilizálhatja a vércukor szintet, csillapíthatja a köhögést, csökkentheti a vérnyomást, enyhítheti az emésztőrendszeri panaszokat, jótékonyan tud hatni a vesékre, a hormonrendszerre, ezáltal a női hormonális betegségek hatékony kezelője lehet, és még számos pozitív hatással bír.
Javallott bizonyos eredetű függőségek esetében is.
Nogier, aki a fülakupunktúrát Európában kidolgozta, ezt a pontot „nagy tonizáló pontnak” nevezte: tonizáljuk a yin-t, ezzel az „üres tűz” állapotát csökkentve.
Időpontot kérek

ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ / SLIM-TRAGUS PIERCING

Ez a piercing ugyancsak egy akupunktúrás pontba helyezett testékszer.
A tragus pontban megfelelő helyre szúrt ékszer segíthet ellenállni a falási rohamoknak.
A ShenMen piercinggel együtt megszüntethetik a stressz evést!
Az ún. unalom evés megszüntetésének egyik legjobb és leghatékonyabb módja tud lenni!
Ugyanzon az elven működik, ahogy a “hagyományos” akupunktúra, ezáltal képes lehet segítséget nyújtani a fogyásban.
Fontos tudni, hogy az ékszer nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és egészséges étrendet, a mozgás a tartós fogyáshoz elengedhetetlen!
A piercingek szúrása nem minősül gyógyhatású szolgáltatásnak, gyógymódnak, és nem orvosi beavatkozás. Tudományosan nem bizonyított, alternatív közérzet javító módszerről van szó!
Minden esetben, mielőtt a piercing pozitív hatása végett elhagyná a gyógyszereit egyeztessen kezelőorvosával.
Étvágycsökknető targus piercing

Hogyan  tovább?

Kezelés előtt időpont egyeztetés szükséges.

A piercingek elkészítése a saját szalonomban történik Újszegeden, az előírásoknak és higiéniai alapelveknek pontos betartása mellett. Ezért kérem a kedves vendégeimet, hogy kísérő nélkül, és pontosan érkezzenek.
Időpontot kérek
Pataki Gabi
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Copyright © 2024 - Pataki Gabriella - Minden jog fenntartva!
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram